Wat anderen over mij zeggen

Saskia
“Bij de kennismaking had ik al het gevoel dat ik aan dit onderzoek mee moest werken om nog meer over mijzelf te weten te komen. De gesprekken heb ik als heel prettig en open ervaren met een rustige en vertrouwde sfeer. Rene neemt soms veel tijd om na te denken, dat vind ik juist wel leuk omdat ik dat ook erg in mijzelf herken. Alles proberen op zo’n goed mogelijke manier te formuleren en gewoon de tijd te nemen. Zo krijg je ook alles het beste op een rijtje. De opdrachten vond ik ook heel interessant om te maken. In mijn opleiding heb ik geleerd om veel te reflecteren en dit kwam ook weer naar voren in de gesprekken. De eindrapportage wat ik van Rene had ontvangen klopte precies. Hij heeft heel goed in de gaten wat voor persoon ik ben en wat ik belangrijk vind in het leven. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd als intercedente en raad eens- ik heb de baan gekregen!”

José
“Het koersonderzoek heeft me inzicht gegeven in wat ik in mijn werk belangrijk vind. De sfeer tijdens het traject voelde vertrouwd, daardoor voelde ik me op mijn gemak. Rene gaat respectvol om met wat ik schrijf en vertel, open minded en zonder mij een kant op te duwen. Het laten vallen van stiltes om mij tijd te geven en om na te denken, zijn opmerkingen en aanvullende vragen zijn een pluspunt. Dan weer gerichte open vragen, soms een stelling en me dan weer na laten denken. Het valt me op dat door de vragen van Rene dingen voor mij op de plek vallen. Dat ik conclusies kan trekken die kort en bondig zijn en er niet tussen blijven hangen. Ook het feit dat hij het tegendeel benoemt maakt dat ik zaken helder krijg. Dankjewel voor onze gesprekken! Ken jezelf- ben jezelf! Dat geldt zeker voor mij.”

Jasper
“Rene is een prettige gesprekspartner, hij straalt rust uit en stelt heldere vragen. Hij geeft je tijd om ergens over na te denken en vult het niet voor je in. Hij stelt de juiste vragen over zaken die in eerdere gesprekken besproken waren en legt verbanden. Ik heb altijd het gevoel gehad dat er goed naar me werd geluisterd en er ook iets werd gedaan met mijn antwoorden. Ik wil Rene danken voor zijn inzet en interesse in mijn loopbaanvraag.”

Rianne
“Door het gesprek met mijzelf en met Rene aan te gaan ben ik erachter gekomen welk werk echt bij me past. Het heeft me geholpen mijn eigen keuzes te maken en het heeft me een baan opgeleverd waar ik blij mee ben en waar ik veel voldoening uit haal.”